+32 9 230 27 70   info@hvb-imtc.be

KeyKeg

Met enig trots kunnen wij u meedelen dat wij exclusieve Belgische verdeler zijn van KeyKeg.

KeyKeg | Lichtgewicht | Double WallTM technologie

Beschikbaar in 20L / 30L

Met een KeyKeg vertrouwt u uw dranken toe aan het meest geavanceerde kunststof fust ter wereld. Elke KeyKeg is uitgerust met de gepatenteerde Double Wall™-en Bag-in-Keg™-technologie. De geavanceerde kleptechnologie maakt hoge vulsnelheden mogelijk naast scheiding van drijfgas en drank. Het kunststof fust doorstaat hierdoor de meest zware testen op gebied van veiligheid en kwaliteitsbehoud van de dranken.

Een KeyKeg biedt naast het lichte gewicht en tappen met lucht, de meest optimale bescherming van uw drank. De drank in een KeyKeg blijft net als in een stalen fust lange tijd houdbaar. KeyKeg maakt extra verschil na het aansluiten. De drank blijft daarna nog vele weken optimaal. Het drijfgas komt namelijk niet in contact met de drank die in de gelamineerde binnenzak is afgevuld.

Dat KeyKegs duurzaam zijn blijkt uit dat ze zowel recyclebaar zijn, als ook circulair materiaal bevatten. Elk KeyKeg bestaat uit 86% recyclebaar materiaal, in overeenstemming met de ISO 18604-norm. Gezien een circulair ontwerp bestaat KeyKeg uit 39% circulair materiaal, materiaal dat ingezet kan worden voor het maken van nieuwe KeyKegs.Door voortdurende innovatie en het groeien in het inzamelsysteem van gebruikte KeyKegs. Blijft KeyKeg groeien in de percentages van zowel recyclebaar als circulair materiaal.

 
Aarzel niet om ons te contacteren voor extra info.